Viata ,viata

Foarte interesante sunt intorsaturile din vietile noastre ….acum esti in prapastia deznadejdii, acum ..infloresc caisii ,acum simti ca s-a sfarsit viata  ,acum ..soarele iese si pe strada ta ;viata omului e ceva sinuos,nu o linie dreapta  in care e  numai bucurie ,sau numai necaz ,ci se impletesc intr-o legatura pe care numai Dumnezeu o stie pentru fiecare in parte.Ca omul vrea numai bucurii …asta-i partea a doua …dar daca Dumnezeu vrea altceva ce poate face omul? adica….da,se poate opune… are libera alegere dar e ca si cum ar da cu piciorul in tepusa;si daca stam sa analizam la rece necazul, suferinta ,daca nu te curata de tot 🙂 ,cu siguranta de intelepteste si te intareste,nici copilul nu vrea sa faca injectie dar…daca-i ordin cu placere 🙂 ; e interesanta interactiunea aceasta intre 2 suflete ,fiecare cu calitatile si defectele lui,cu angoasele si stangaciile  lui,2 universuri care …relationeaza,miliarde de senzatii noi,de sperante noi,dar si de frici vechi care se innoiesc,de usi care nu se vor deschise,minunaaaaaaat!cred ca daca ar fi sa privim aura a 2 persoane care relationeaza (sa zicem ca se afla in faza de cunoastere ,de tatonare) ar fi un spectacol ce l-ar intrece pana si pe cel mai grandios spectacol de artificii sau lasere.

Reclame

2 răspunsuri to “Viata ,viata”

  1. Diana Says:

    :)) cat de adevarat poate fi ceea ce spui tu. viata e grozava, fie ca e un sir de bucurii sau de zile innorate… si avem libera alegere…da. poti alege sa iti fie bine si intr-o zi innorata, depinde doar de ce alegi sa faci in ziua aceea, nu?
    da…oricand, interactiunea dintre 2 oameni este cu totul spectaculoasa. pentru ca nu stii la ce sa te astepti si mereu rezultatul e surprinzator. e ca si cum ai construi un pod catre sufletul celuilalt…trebuie sa il construiesti cu meticulozitate pentru ca se poate rupe oricand la mijloc…

  2. Diana Says:

    da, iubirea face perfecta orice relatie dintre 2 oameni imperfecti, dar cu afinitati incontestabile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: